Boeking informatie

LET OP: DEZE SITE GEEFT NIET DE ECHTE BESCHIKBAARHEID
Door het indienen van dit formulier maakt u een RESERVATIEVERZOEK dat pas kan worden bevestigd door onze medewerkers na het controleren van de beschikbaarheid.

Door het invullen van het onderstaande formulier kunt u de prijzen van de accommodaties en standplaatsen in de geselecteerde periode berekenen. De kostenraming is gebaseerd op de door u verstrekte gegevens. Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele fouten of omissies.
Stuur uw aanvraag en wacht op het antwoord van ons boekingskantoor over de beschikbaarheid. Dit reseveringsaanvraag is voor geen van de partijen bindend.

MINIMUM VERBLIJF STACARAVANS: in het laagseizoen minimaal 3 nachten. In het hoogseizoen (Pinksteren, juli en augustus) minimaal 7 nachten.
AANKOMST- EN VERTREKDAGEN: Maandag, vrijdag en zondag.
Het inchecken is gegarandeerd vanaf 16.00 uur.
Uitchecken is verplicht voor 10.00 uur.

MINIMUM VERBLIJF STACARAVANS DELUXE: 2 nachten
Deluxe stacaravans zijn ontworpen voor een volwassen clientèle. Minimum leeftijd: 21 jaar
Het inchecken is gegarandeerd vanaf 16.00 uur.
Uitchecken is verplicht voor 10.00 uur.

MINIMUM VERBLIJF STAANPLAATSEN: Boekingen voor elk type staanplaats vereisen een minimum van 3 nachten. Voor aankomsten zonder reservering geldt een minimumverblijf van één nacht, onder voorbehoud van beschikbaarheid.
AANKOMST- EN VERTREKDAGEN: de standplaatsen hebben geen bijzondere aankomstdagen, u kunt elke dag van de week aankomen, zelfs in het hoogseizoen.
Het inchecken is gegarandeerd vanaf 13.00 uur.
Uitchecken is verplicht voor 13.00 uur.